(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
sojový segedín (vegan)
Potřebné ingredience
Sojové kostky zeleninový bujon bez glutamátu cibule sůl pepř červená paprika nové koření bobkový list hl. mouka na zahuštění sojová smetana provamel zelí
Postup přípravy
Sojové kostky uvaříme se zeleninovým bujonem bez glutamátu a vymačkáme z nich vývar, který si schováme. Do hrnce hodíme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme opéct do zlatova, na to hodíme sojové kostky. Orestujeme a dochutíme solí, pepřem, červenou paprikou. Dále přidáme zelí, bobkový list a nové koření. Zalijeme vývarem, který jsme si schovali. Podusíme a zahustíme moukou rozmíchanou v sojové smetaně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DanušaP
(upraveno)
13. 3. 2014, 12:35
fujtajbl
zuzkin
(upraveno)
13. 3. 2014, 11:57
takovou barvu snad segedín nemá,chybí tomu paprika !!
MaVe666
(upraveno)
20. 1. 2014, 13:11
Opravdu odporně vyhlížející kejda!